dimarts, 19 de juliol del 2011

Diumenge tarda...



Aquest diumenge a la tarda, haviem quedat en Gorka, en Sergi, l' Antonio i l' Enrique, previament via mail s'havia discutit l'emplaçament per fer una sessió... que si Costa Brava, que si Montserrat...però com que segons en Molina de TV3, hi hauria pluja, al final triem el Montseny.

Quan vaig arribar a Sant Celoni, primer punt de trovada, el cim del Montseny estava tapat i per tant segurament trovariem alguna boira que tant de joc ens dona i que tant dificil es de fotografiar-la.

Mentre pujavem, la boira sempre la teniem al davant pero mai l' atrapavem, i una vegada arribats a Santa Fe, la boira anava i venia... Era dificil trovar una localització amb boira estancada.

Aixi doncs, varem buscar l'enquadrament d'algun saltant i desprès d' una estona, com la llum no acavava d'acompanyar la vàrem fer petar i cap a casa a veure el capítol final de "la Riera".


5 comentaris:

  1. molt guapa, nen.
    Et vas col.locar en un punt de vista amb molt de ganxo. salut!

    ResponElimina
  2. Buenas Esteve, la verdad es que ésta me gusta mucho. Muy bien visto como cerrar la imagen por arriba con esa rama verde. Quizá un puntito en el que se queman un pelo las luces altas en la caída de agua, sería lo único criticable. A pesar de estar bastante tontorrones y de ir poco rato, creo que todos nos vinimos con algo chulo. Un saludete...

    ResponElimina
  3. Molt bona la composició augmentant la profunditat de camp i l'atmosfera creada.

    ResponElimina
  4. Un dels mèrits del bon fotògraf és el de saber adaptar-se a les condicions del moment i tornar cap a casa amb alguna imatge vàlida. Tú ho has sabut fer molt bé. Bonica imatge.

    ResponElimina
  5. Vas treure.li el perfil més fotogènic al lloc,
    m'encanta l'atmosfera,captada.
    Salutacions, Esteve.

    ResponElimina