divendres, 8 d’abril del 2011

Retorn als orígens...

Aquests primers dies de tanta calor, acostumo a passar-ho malament, potser perqué sóc de costums i necessito adaptar-me als canvis de temps, desprès ja estic acostumat i fins i tot sóc capaç de sortir amb BTT per el carrilet al migdia amb la calorada...

També són els primers dies on el sol surt per la "meva" zona, es a dir, per la platja de Sant Pere Pescador,  l'Escala o Sant Martí d'Empúries i per tant torno a fer-hi sortidetes. Ës aquí on cada cop que hi torno, noto si he evolucionat en termes fotogràfics, en diferents visions, en arriscar amb els enquadraments, en utilitzar noves tècniques. Però aixó ja ho explicarè més endavant.

L' altre dia en Jep Flaqué hem va comentar una fotografia de Cap Roig dient-me que calia no "aclarir" les negres, que també convé tenir-los i a més donen joc. Tenía raó. Es per aixó que avui ensenyo aquesta fotografia, doncs m' ha recordat el consell que hem va donar a part de que també té una influència tècnica de l' Enrique Mariscal que ja la sabia però no l'utilitzava i la veritat es que m' ha donat molt bon resultat.

Bon cap de Setmana de paella, fideuada o platja...

Cala Salpaig, l' Escala

3 comentaris:

  1. A mi m'agrada que hi hagi negres en les fotos, també que les ombres tinguin informació. Suposo que s'ha d'arribar a una situació de compromís o bé potenciar una opció o una altra segons la foto.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. M'agrada els colors que has captat.
    Per mi la part,fosca li dona força i juga amb la suavitat del mar.
    Gràcies per la teva visita,salut!

    ResponElimina