dimarts, 8 de febrer del 2011

Tot esperant la primavera...

Sempre he tingut clar que a la fotografia hi ha moltes disciplines -retrat, moda, comercial...- però la única que hem motiva és la fotografia de naturalesa doncs el contacte amb el medi natural hem fa sentir petit davant l' explosió de llums, de vida, de moviments, de colors...




Amb aquesta idea l' any passat vaig decidir ampliar una mica més el ventall de possibilitats dins la fotografia de natura, provant "sort" amb el macro de flors i bolets. Com tota disciplina té els seus trucs i es requereix la seva pràctica durant un cert temps per començar a gaudir certs resultats... la llàstima es que vaig començar una mica tard i les flors i bolets ja anaven de baixa, encara que alguna cosa vaig poder salvar... hehehehe! (Segons en Monzó, el riure s' ha descriure així)



Aquest any ja estic esperant la temporada amb molta il.lusió doncs l' explosió de la primavera s' està apropant i més amb aquestes temperatures dels darrers dies.


Cuprinus Picaceus


2 comentaris:

  1. Eso esta muy bien, las fotos de lujo. Pero vanos a disfrutar todavía de la luz del invierno...je.

    ResponElimina
  2. Si... primer que marxi aquest anticicló i que vingui alguna línia de tempestes amb forces núvols i en cap de setmana (hehehe) i després esperem a la primavera, així donarà temps a les reparacions.

    ResponElimina